Villiyrttikurssi 2.6. Helsingin Seurasaaressa (JATKOKURSSI)

Villiyrttikurssi 2.6. Helsingin Seurasaaressa (JATKOKURSSI)

March 02, 2020

Ovatko nokkonen, voikukka ja maitohorsma jo tuttuja kasveja ja haluat oppia lisää? Jatkokurssilla etsimme kasveja kuten maltsoja ja savikoita, maitiaisia, syötäviä ja myrkyllisiä sarjakukkaisia ja takiaisia. Lisäksi tutustumme yrttilääkintään ja syötäviin kukkiin. Jatkokurssilla käymme myös tarkemmin läpi kasvien rakennetta ja kasvupaikkojen ominaisuuksia, jotta uusien kasvien tunnistaminen helpottuu. Kurssin aikana tutustuaan noin 10-20 kasviin riippuen ryhmän osaamistasosta. Retken jälkeen osallistujat saavat kattavan villiyrttitietopaketin sähköpostiinsa, jotta yrttiopiskelua ja hurahdusta voi jatkaa vielä kotona.

  • Retken kesto: 2,5h Aika: 17:30–20:00
  • Retken hinta: 39 €/hlö (alle 10-vuotiaat lapset ilmaiseksi)
  • Villiyrtit-kirja kurssin yhteydessä ostettuna (ovh. 24,90€): 15€/kpl
  • Kurssi järjestetään yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Kurssin ohjaa biologi ja keruutuoteneuvoja Anna Nyman. Voit uppoutua yrttien mielenkiintoiseen maailmaan jo nyt lukemalla Annan Savelawoods-blogia.

VARAA PAIKKA

Sisältää yrttijuomahetken maastossa ja e-kirjan, joka lähetetään kurssin jälkeen sähköpostiin. Tapaamispaikka ilmoitetaan sähköpostiste ennen kurssia. Saavuthan tapaamispaikalle ajoissa. Kyseyt kurssista sähköpostitse osoitteeseen anna@helsinkiwildfoods.com. 

Leave a comment!

Please note: comments must be approved before they are published.