9.5.19 & 23.5.19 Villiyrttikävelyt Klaukkalassa

Kuva Villiyrtit - hyvinvointia kotikulmilta -kirjasta villiyrttikurssilla

February 18, 2019

Kuva hiekkatiestä, jonka ympärillä kasvaa villiyrttejä ja -kukkiaTervetuloa tutustumaan syötävien luonnonkasvien kiehtovaan maailmaan!

Järjestän torstaina 9.5. klo 17-19.30 ja torstaina 23.5. klo 17.30-20 villiyrttikävelyn Klaukkalan lähiluonnossa, jonka aikana saat vinkkejä sekä hyvinvointiin, ravitsemukseen että kasvien biologiaan liittyen. Retkellä kerron myös mielenkiintoisia tarinoita, kuinka tuttuja kotikulmien superkasveja on käytetty aikojen saatossa lääkinnällisessä mielessä ja minkälaisia uskomuksia niihin liittyy. Kävelyn aikana osallistujat oivaltavat myös, kuinka villikasveja voi käyttää helposti kotikokkailussa, taikoa niistä kotikosmetiikka ja hyödyntää muissa arjen askareissa.

Kävely päätetään lyhyeeseen eväshetkeen, jossa osallistujat saavat maistaa villiyrteistä loihdittuja herkkuja. Osallistujat saavat retken jälkeen sähköpostiinsa villiyrttitietopaketin resepteineen.

Kuva voikukasta, jossa keltainen kukka

Yrttikävelyn tarkka sijanti vahvistetaan myöhemmin. Toiveita sijannin suhteen otetaan vastaan.

Min. osallistujamäärä 7 ja max. osallistujamäärä 15. Toivon sitovaa ilmoittautumista viimeistään kolme päivää ennen tapahtumaa osoitteeseen anna@helsinkiwildfoods.com

Retken hinta: 35€/hlö. Säävaraus (retken peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostitse ja Facebookin tapahtumasivulla).

Ohjaajasta:
Olen biologi ja luonnontuoteneuvoja, joka on järjestänyt yrttiaiheisia retkiä, luentoja ja työpajoja vuodesta 2015 lähtien. Viimeistelen parhaillaan ympäristökasvattajan erikoisammattitutkintoa. Olen yksi Villiyrtit - hyvinvointia kotikulmilta -kirjan kirjoittajista ja Helsinki Wildfoods -yrityksen perustajajäsen.

-Anna

Leave a comment!

Please note: comments must be approved before they are published.