Villiyrtit-verkkokurssi

Villiyrtit-verkkokurssi

March 21, 2021

Haluaisitko oppia keräämään, tunnistamaan ja käyttämään kotimaisia villiyrttejä? Biologi ja keruutuoteneuvoja Anna Nymanin ja luonnonyrtti- ja marjaneuvoja sekä retkeilytoimittaja Pauliina Toivasen Villiyrtit-verkkokurssi vie makumatkalle Suomen puhtaaseen luontoon, joka pursuaa herkullista ja ravintorikasta superruokaa.

Kurssin käytyäsi tutut takapihan rikkaruohot taipuvat maukkaiksi ja terveellisiksi raaka-aineiksi kaikenlaiseen kokkailuun. Villiyrteillä ja luonnonkukilla on helppo maustaa kesän grilliherkut ja virkistysjuomat sekä tehdä niistä itse DIY-luonnonkosmetiikkaa tai hemmotteluhoitoja saunaan. Lisäksi opit, miten suomalaisia villiyrttejä on käytetty ennen muinoin kansanperinteessä – maagisia uskomuksia unohtamatta!

Villiyrtit-verkkokurssi sisältää videot seuraavista villivihanneksista ja villiyrteistä: ahomansikka, keto-orvokki, maitohorsma, nokkonen, piharatamo, poimulehti, siankärsämö, voikukka, vuohenputki, koivu, kuusi, mänty ja pihlaja.

Linkki, josta pääset katselemaan videoita vuoden 2021 loppuun saakka, lähetetään sähköpostiisi 1–3 päivän sisällä ostoksestasi.

Heti oston jälkeen saat myös linkin, josta voit ladata Villiyrtit-e-kirjan, joka sisältää yhteensä 18 villiyrtin kirjalliset tunnistus- ja keruuohjeet sekä reseptejä.

Osta kurssi TÄSTÄ.

Juontaja: Anna Nyman
Kuvaus, äänitys, leikkaus: Pauliina Toivanen

Leave a comment!

Please note: comments must be approved before they are published.