Lahjakortti yrtti- tai sieniretkelle

Lahjakortti yrtti- tai sieniretkelle

November 29, 2019

Yllätä ystäväsi, perheenjäsenesi tai mielitiettysi ihanalla ja opettavaisella luontoretkellä lähiluontoon! Lahjan saaja voi valita joko sieni- tai yrttiretken. Lahjakortin voi ostaa yhdelle (hinta 39€) tai kahdelle henkilölle (hinta 65€ arvo 78€).

Villiyrttiretkelle osallistujat saavat vinkkejä sekä hyvinvointiin, ravitsemukseen että kasvien biologiaan liittyen. Retkellä kerrotaan myös mielenkiintoisia tarinoita, kuinka tuttuja takapihan superkasveja on käytetty aikojen saatossa lääkinnällisessä mielessä ja minkälaisia uskomuksia niihin liittyy. Retkellä oivalletaan myös, kuinka luonnonkasveja voi käyttää helposti kotikokkailussa, taikoa niistä kotikosmetiikka ja hyödyntää muissa arjen askareissa. Retken osallistujille lähetetään e-kirja villiyrteistä retkipäivän jälkeen.

Sieniretken aikana osallistujat saavat tutusta yleisimpiin ruokasieniin, niiden näköislajeihin ja yleisimpiin myrkkysieniin. Retken aikana kuulijat oppivat, mistä sieniä kannattaa lähteä etsimään, mihin vuoden aikaan ja kuinka valmistaa herkullisia sieniruokia. Retkellä tutkitaan ruokasienien lisäksi lääkinnällisiä kääpiä.

Yrttiretkiä järjestään touko- ja kesäkuussa. Sieniretkiä järjestetään elokuusta lokakuuhun. Retkipäivät voit tarkistaa osoitteesta www.annanyman.fi/retket ja https://helsinkiwildfoods.com/blogs/villiyrttikurssit. Pyydäthän lahjan saajaa ilmoittautumaan haluamalleen retkelle sähköpostitse osoitteeseen Tiedustelut anna@helsinkiwildfoods.com. Retkillä on rajoitettu määrä paikkoja!

Osta ja lataa lahjakortti TÄÄLTÄ.

Leave a comment!

Please note: comments must be approved before they are published.