Kevään 2021 villiyrttikurssit

Kevään 2021 villiyrttikurssit

January 11, 2021

Helsinki Wildfoods järjestää taas suosittuja villiyrttikursseja ympäri pääkaupunkiseutua keväällä 2021. 

Kursseilla samoillaan lähiluonnossa ja opitaan keräämään, tunnistamaan ja käyttämään suomalaisen luonnon tarjoilemaa superruokaa – villiyrttejä, villivihanneksia ja puiden silmuja. Makumatkan lisäksi tutustumme suomalaisten kansantarujen kiehtovaan maailmaan; kerromme, miten tuttuja takapihan superkasveja on käytetty aikojen saatossa kansanparannuksessa ja minkälaisia uskomuksia luonnonkasveihimme liittyy. Suomalaisilla villivihanneksilla on helppo maustaa ja rikastuttaa kotiruokia, taikoa niistä luonnonkosmetiikkaa ja hyödyntää myös muissa arjen askareissa. Tule mukaan oppimaan uutta ja nauttimaan lähiluontomme antimista!

Kursseja ohjaa keruutuoteneuvoja ja biologi Anna Nyman (www.annanyman.fi). Anna opiskelee myös fytonomiaa eli yrttilääkintää ja valmistuu opinnoistaan loppuvuonna 2021.

Kursseille mahtuu mukaan rajattu määrä osallistujia (max. 9 osallistujaa) vallitsevien oheiden mukaisesti. Huolehdimme turvaväleistä ja hygieniaohjeista kurssin aikana. Kurssille tulee osallistua ainoastaan täysin oireettomana. Kurssille ostetaan paikka ohjaaja Anna Nymanin verkkokaupasta:

MUSTIKKAMAA, Helsinki 12.5.2021 17.30-20

UUTELA, Helsinki 18.5.2021 17.30-20

SEURASAARI, Helsinki 25.5.21021 17.30-20

Voit varata perheellesi tai ystäväporukallesi myös yksityisen retken. Ota yhteyttä anna@helsinkiwildfoods.

Leave a comment!

Please note: comments must be approved before they are published.