Keskikesän villiyrtit ja -rohdot KURSSI

Keskikesän villiyrtit ja -rohdot KURSSI

June 12, 2021

Keskikesällä maisemaa kaunistavat luonnonkukat ja voimakkaat tuoksut huumaavat. Osa kasveista vasta aloittavat menestyksensä kesähelteilllä, kun toiset taas jo siementävät aromaattisia siemeniään. Voimme hyödyntää kasveja kaikissa sen eri kasvuvaiheissa eri käyttötarkoituksiin. Kurssilla opetellaan tunnistamaan luonnonkasveja, niiden kukkia ja siemeniä sekä käyttämään niitä mausteena, teenä ja rohtoina.

Kurssin avulla voit rakentaa pienen kotiapteekin hyvinvointisi tueksi ja pienten vaivojen sisäiseen ja ulkoiseen itsehoitoon, rikastuttaa maustekaappiasi ja oppia käyttämään monipuolisesti luonnonyrttejä teenä. Kurssin aikana käydään läpi noin 15 kasvia. Kurssi sopii sekä aloitteljoille että jonkin verran villiyrttejä jo tuntevalle.

VARAA PAIKKASI TÄÄLTÄ

Kurssin ohjaa keruutuoteneuvoja ja biologi Anna Nyman (www.annanyman.fi). Anna opiskelee myös yrttilääkintää ja valmistuu yrttihoitajaksi loppuvuonna 2021. Tervetuloa mukaan oppimaan uutta ja nauttimaan lähiluontomme antimista!

Retken kesto: 2,5h

Päivä: 2.7.21

Aika: 17:30–20:00

Retken hinta: 39 €/hlö (alle 10-vuotiaat lapset ilmaiseksi)

Paikka: Seurasaari, Helsinki. Seurasaaressa saamme tutustua rannikon syötäviin kasveihin, kalliokasveihin sekä tuttuihin niitty- ja pihakasveihin.

VARAA PAIKKASI TÄÄLTÄ

Kurssi sisältää pienet yrttieväät ja juoman sekä e-kirjan, joka lähetetään kurssin jälkeen sähköpostiin. Tapaamispaikka ilmoitetaan sähköpostiste ennen kurssia. Saavuthan tapaamispaikalle ajoissa. Kyselyt kurssista sähköpostitse osoitteeseen anna@helsinkiwildfoods.com.

Kurssin voi maksaa myös Eazybreak-edulla: olethan yhteydessä: anna@helsinkiwildfoods.com

Leave a comment!

Please note: comments must be approved before they are published.