Lahjakortti yrtti- tai sieniretkelle

Lahjakortti yrtti- tai sieniretkelle

December 27, 2019

Yllätä ystäväsi, perheenjäsenesi tai mielitiettysi ihanalla ja opettavaisella luontoretkellä lähiluontoon! Lahjan saaja voi valita joko sieni- tai yrttiretken. Lahjakortin voi ostaa yhdelle (hinta 39€) tai kahdelle henkilölle (hinta 65€ arvo 78€).

Villiyrttiretkelle osallistujat saavat vinkkejä sekä hyvinvointiin, ravitsemukseen että kasvien biologiaan liittyen. Retkellä kerrotaan myös mielenkiintoisia tarinoita, kuinka tuttuja takapihan superkasveja on käytetty aikojen saatossa lääkinnällisessä mielessä ja minkälaisia uskomuksia niihin liittyy. Retkellä oivalletaan myös, kuinka luonnonkasveja voi käyttää helposti kotikokkailussa, taikoa niistä kotikosmetiikka ja hyödyntää muissa arjen askareissa. Retken osallistujille lähetetään e-kirja villiyrteistä retkipäivän jälkeen.

Sieniretken aikana osallistujat saavat tutusta yleisimpiin ruokasieniin, niiden näköislajeihin ja yleisimpiin myrkkysieniin. Retken aikana kuulijat oppivat, mistä sieniä kannattaa lähteä etsimään, mihin vuoden aikaan ja kuinka valmistaa herkullisia sieniruokia. Retkellä tutkitaan ruokasienien lisäksi lääkinnällisiä kääpiä.

Yrttiretkiä järjestään touko- ja kesäkuussa. Sieniretkiä järjestetään elokuusta lokakuuhun. Retkipäivät voit tarkistaa osoitteesta www.annanyman.fi/retket ja https://helsinkiwildfoods.com/blogs/villiyrttikurssit (yrttiretket) ja https://helsinkiwildfoods.com/blogs/sienikurssit (sieniretket). Retkillä on rajoitettu määrä paikkoja! Tiedustelut anna@helsinkiwildfoods.com

Osta ja lataa lahjakortti TÄÄLTÄ.

Sienikurssi lahjakortti